Mitä olet oppinut itsestäsi?

Menneisyyden tunteiden sanoittaminen on tärkeää, jotta voit ymmärtää itseäsi tulevaisuudessa. Jo se, että löydämme sanat tunteillemme, auttaa tässä. Muistatko vielä miltä sinusta tuntui pandemian alku-aikoina? Miltä pahin korona-aika tuntuu sinusta nyt, kun katsot taaksepäin? Entä miltä sinusta on tuntunut, kun pitkän pandemia-ajan päälle uudet kriisit haastavat meitä?

Kirjoita itsellesi kirje tulevaisuuteen kokemistasi tunteista ja siitä, miten näet tulevaisuutesi.

Luvallasi kirjeesi saatetaan julkaista Nykytunteen museossa nimettömänä, tai voit antaa sen käyttöön tulevaisuuden tutkimusta varten. Lisäksi julkisia kirjeitä saatetaan hyödyntää nimettömänä syksyllä 2022 järjestettävällä Suomi puhuu -kiertueella (lue lisää tapahtumista täältä).

Tai scrollaa alas ja kirjoita kirje itsellesi.

Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio ohjeistaa katsomaan tulevaisuuteen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kirjoitettu 18.07.2024 klo 14:12
Milloin lähetämme kirjeesi sinulle?
PP dot KK dot VVVV
Saavatko muut lukea kirjeesi?
Jos annat luvan, kirje saatetaan julkaista Nykytunteen museossa nimettömänä. Vain kirjeen sisältö, sukupuolesi ja ikä näkyvät museon vieraille. Kaikkia kirjeitä ei julkaista, vaikka lupa siihen annettaisiin.

Kuinka vanha olet?
Mikä on sukupuolesi?
Siviilisäätysi?
Miten asut?
Missä asut?
Käyttöehdot*
Käyttöehdot*
Hyväksyntä tarvitaan, jotta voimme lähettää kirjeen sinulle. Kirjeitä saatetaan käyttää tulevaisuudessa tutkimusten ajankuva-aineistona. Tarkoituksemme on taltioida kirjeet osana Kansallisarkiston koronapandemia-ajan tietojen arkistointia. Arkistointi edellyttää kirjoittajan suostumuksen.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jos sinulla on ollut jo pitempään alakuloinen tai toivoton olo, apua on tarjolla ja sitä kannattaa hakea.